38601
Książka
W koszyku
Po "Obfitości" przyszedł czas na "Całą obfitość": jeszcze szersze spojrzenie na nieprzebrane bogactwo warzyw, kasz i roślin strączkowych. "Obfitość" zmieniła nasze spojrzenie na gotowanie i jedzenie. Koncentrując się na smaku warzyw, oryginalnych przyprawach i świeżych składnikach, zapoczątkowała wielki kulinarny przewrót. Tam, gdzie kończy się "Obfitość", zaczyna się… "Cała obfitość". 150 nowych, apetycznych przepisów na dania jarskie, tym razem ułożonych według metody przygotowania - na przykład grillowanie, pieczenie, gotowanie na parze czy duszenie. Sałatka z mango Alphonso i ciecierzycy w curry, okra w cieście maślankowym, soczewica z radicchio, orzechami włoskimi i miodem manuka, sałatka z alg, imbiru i marchewki, a nawet desery, takie jak pieczony rabarbar ze słodkim labnehem i pigwy w soku z granatów - to po prostu niekończące się święto urodzaju.
Status dostępności:
Czytelnia Olesno
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 64/podr (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okładce: Wegetariańskie święto urodzaju
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej